Tiež si beriete budúci pondelok dovolenku, aby ste si mohli vychutnať krásne 4 dni voľna? A ešte stále neviete, ako ich plnohodnotne strávite? Máme pre vás opäť niekoľko tipov:

1.) POTULKY PARÍŽOM

4-dňový poznávací zájazd so sprievodcom, počas ktorého načerpáte atmosféru jesenného Paríža. Na programe máme návštevu Eiffelovej veže, Invalidovne, kráľovského zámku a záhrad vo Versailles. Nevynecháte ani Víťazný oblúk, Elyzejské polia (Champs Elysées) a Námestie svornosti (Place de la Concorde). Plavba loďou po Seine vám ponúkne nádherné pohľady na centrum mesta. Prejdeme tiež ostrov Cité a najznámejšie parížske pamätihodnosti – kaplnka Sainte Chapelle, Conciergerie a Notre Dame. Na návštevu obrazovej galérie Louvre so slávnym obrazom Mona Lisa len tak ľahko nezabudnete. Vyjdeme si aj na Montmartre s krásnym výhľadom pred bazilikou Sacré Coeur.

pariz

2.) RELAX V MAĎARSKÝCH KÚPEĽOCH

3-dňový autobusový zájazd spojený s kúpaním v najznámejších kúpeľoch Maďarska!  Hneď v deň príchodu vás čaká 4-hodinové kúpanie v Bükfürdő. Ďalší deň vyskúšate druhé najväčšie jazero s termálnou vodou na svete – Hévíz s hladinou pokrytou leknami. Každú sekundu tu vyráža na povrch 420 litrov vody bohatej na síru, fosfor a minerálne látky. Do tretice navštívite mestečko Sárvár, ktoré je zaujímavé nielen svojou stredovekou vodnou pevnosťou, ale najmä termálnymi kúpeľmi, ktoré patria k najmodernejším v Maďarsku.

Madarsko, kupele, dovolenka, zajazdy , last minute

3.) LYŽOVAČKA NA ĽADOVCI MÖLLTALER GLETSCHER

4-dňová lyžovačka s autobusovou dopravou, skipasom, ubytovaním a stravou v cene!

Ľadovec Mölltaler Gletscher je najmladším verejnosti sprístupneným ľadovcom v Rakúsku. Vyveziete sa naň pozemnou lanovkou premávajúcou v tuneli. Čaká vás 25 km perfektne upravených tratí všetkých obtiažností, snowpark a v závislosti od snehových podmienok i free ride trate.

Mölltaler Gletscher, lyzovacka, dovolenka, zajazd, rakusko