Bola to najlepšia svadba storočia, rodina a priatelia vás nevedia vynachváliť a ešte dlho budú spomínať. No teraz je rad na vás dvoch, aby ste si poriadne oddýchli a užili si romantickú svadobnú cestu…. Ale kam sa v októbri vybrať?

1. Egypt

Jedna z cenovo najdostupnejších destinácii. Teplota vzduchu sa v tomto mesiaci pohybuje okolo 35 °C  a teplota mora cca 28°C. Užijete si kvalitné all inclusive rezorty za príjemné ceny a nádherný podmorský svet Červeného mora.

Náš tip: hotel PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA *****

prima life makadi

Prima Life Makadi je priamo na krásnej piesočnatej pláži (perfektné kúpanie, ale aj šnorchlovanie) a má 24 hodinový extra all inclusive

2. Turecko

Turecko má už síce po sezóne, no teploty sa počas októbra stále držia nad príjemných 27°C. V tomto období padajú ceny inak drahých a luxusných hotelov až o polovicu nižšie. Odporúčame hotely v blízkosti Side, kde si okrem rozprávkových piesočnatých pláží môžete vychutnať aj večerné prechádzky v historickom centre. Ak Vám neprekáža odlet z Viedne a nemecky hovoriaci delegát, toto je miesto pre Vás.

Náš tip: SEASHELL RESORT & SPA *****

Seashell

Hotel Seashell má skvelú polohu priamo na pláži v jednej z najkrajších oblastí riviéry – Kumkoy.

3. Kanárske ostrovy

Počas októbra už na Kanároch nehrozia preplnené pláže a rezorty, takže si môžete naplno vychutnať romantiku vo dvojici. Odporúčame južnú časť ostrova Gran Canaria, kde môžete rátať s najprívetivejším počasím. Určite len nezostaňte v hoteli a navštívte napríklad prírodný park Roque Nublo, alebo skvelú pláž pripomínajúcu Saharu – Playa de Maspalomas.

Náš tip: PARADISE COSTA TAURITO ****

taurito

Aquapark na dosah ruky a veľmi pekný piesočnatý záliv