jesenne prazdniny

Jesenné prázdniny sa nezadržateľne blížia a vy si týchto pár dní chcete naplno užiť s deťmi? Máme pre vás pár tipov, ktoré vás určite nesklamú!

1. BUDAPEŠŤ – TROPIKÁRIUM

Termín: 30.10. 2015 (piatok)

1-dňový zájazd, ktorý okrem návštevy najväčšieho akvária v strednej Európe zahŕňa autobusovú prehliadku významných UNESCO pamiatok a návštevu ZOO s botanickou záhradou, alebo neobarokových kúpeľov Széchenyi. Najväčším lákadlom je jednoznačne 11 m dlhý vyhliadkový tunel, kde zblízka uvidíte až dvojmetrových žralokov z Floridy.

tropikarium budapest

Budapeštianske tropicárium a jeho obyvatelia

budapest

Budapešť – centrum

2. BERLÍN – TROPICAL ISLAND

Termín: 29.10. – 1. 11. 2015

5-dňový autobusový, alebo 4- dňový letecký zájazd spojený s prehliadkou Berlína, návštevou teplého kúska exotiky – aquaparku Tropical Island a jednej z najväčších a najkrajších ZOO v Európe. V TROPICAL ISLAND nájdete biele pláže, najväčší vnútorný tropický prales, modré lagúny, tropické dedinky, ale hlavne množstvo zábavy a relaxu v príjemných 25 stupňoch.

tropical island berlin

Kopec atrakcii a príjemných 25 stupňov

3. LONDÝN

Termín: 28.10. – 1.11. 2015

5- dňová letecká poznávačka, počas ktorej uvidíte najznámejšie atrakcie tohto mesta ako Buckinghamský palác, London Eye, Tower Bridge, China Town, Hyde Park, alebo sa preveziete na loďke po Temži.

londyn

Ponorte sa do rušného centra

londyn

Tower Bridge

4. NEW YORK

Termín: 28.10.–2.11.2015

Rebríček zakončíme 6-dňovou chuťovkou plnou mrakodrapov a žltých taxíkov. Návšteva New Yorku bude pre celú rodinu obrovským zážitkom! Uvidíte Sochu Slobody, Central Park, Wall Street a vyštveráte sa na Empire State Building. Zahryznite sa s chuťou do šťavnatého BIG APPLE.

new york

Brooklyn Bridge

new york

City of Marvels v plnej kráse