Thajsko

O nedostatku tepla sa v prípade thajských rezortov nedá hovoriť. Viac než 30°C tu je počas celého roka, no niektoré mesiace sú o niečo slnečnejšie a menej daždivejšie.

Január je v Thajsku vrcholom sezóny. Má to jasný dôvod – počasie je tu fantastické! Thajský záliv aj Andamanské pobrežie si užívajú kopec slnka a veľmi málo nepravidelných zrážok. Teploty sa držia okolo 30°C.

Thajsko, last minute, dovolenka, exotika

Dominikánska Republika

Dominikánska republika má dve hlavné sezóny – letné mesiace (júl, august) a zimné obdobie od decembra do konca februára. Teplota vzduchu sa v januári pohybuje okolo 28 – 30°C a voda má príjemných 26°C. Puerto Plata, Punta Cana, alebo polostrov Samaná – neviete si vybrať? Tu je náš dovolenkový ťahák.

dominican-republic

Kapverdy

Kapverdské ostrovy sú ako vulkanické omrvinky v Atlantickom oceáne, západne od pobrežia Afriky. Január je tu síce jeden z chladnejších mesiacov, to však neznamená, že vám bude zima. Bežná januárová teplota vzduchu tu vie vyskočiť na 25 °C a voda má príjemných 23 °C. V tomto období na Kapverdských ostrovoch skoro vôbec neprší – len 3 dni počas celého januára. Náš dovolenkový ťahák vám priblíži toto exotické súostrovie.

sal-rei-boa-vista-cape-verde-6

Spojené Arabské Emiráty

SAE pozostávajú zo 7 emirátov, pričom asi najznámejší, Dubaj, je najviac obývaný a najmodernejší. Toto 8. najnavštevovanejšie mesto, situované v Perzskom zálive, sa teší horúcemu a suchému počasiu počas celého roka. Aj napriek tomu, že január je v Emirátoch považovaný za jeden z najchladnejších, denné teploty sa tu držia na úrovni medzi 24 – 28°C. Počas tohto mesiaca si tu môžete užiť až 8 hodín slnečného svetla. Január je jeden z najlepších mesiacov na návštevu Dubaja, alebo turisticky veľmi obľúbeného emirátu Ras Al Khaimah.

Dubaj, spojene arabske emiraty, exotika, dovolenka